piratak

miércoles, octubre 25, 2006



BANANA ARRAULTZEZTATUAK
Osagaiak6-8 banana Behazkada bat gatz 150g. irin Olibolioa Goilarakada bat altxagarri Limoi zumoa Edalontzi erdi ardo zuri Laranjazko likorea Edalontzi erdi ur Azukre beltza 2 zuringo eta gorringo bat Kanela-hautsa Azukre pixka bat
Nola EginZuritutako bananak zatikatu eta likoretan gozatu, txorrotada bat limoi-zumoz. Ontzi batetan irina, likore txorrotada, ura, ardoa eta altxagarriaz nahas ezazu. Ondoren, behazkada bat gatz gehitu eta beste horrenbeste azukre; baita kanela-hautsa ere. Dena nahastutakoan utzi pausatzen minutu batzutan. Zuringoak elur puntura muntatu ondoren, nahas ezazu poliki orearekin. Gehitu gorringoa eta segi nahasten. Bananak oreztatu eta olio ugari bero-berotan frijitu. Arraultzeztutako bananak hautseztatu azukre beltz eta kanela-hautsez, eta prest daude. Zerbitzatu.

Ir a google

4 Comments:

  • kaixo piratak probando probando!
    Oraindik goiza da, baina badakizu ezin lorik egin...

    By Blogger mari carmen, at 7:14 a. m.  

  • Kaixo, arratsaldean ikusiko gara. Ea nola dabilen Interneteko konesioa.

    By Blogger Koldo, at 12:43 p. m.  

  • Zuen lehenengo berria ez zait batere gustatu baina beno...ia hurrengo baten gauza politak ikusten ditudan.
    Zure alabaren argazkia edo...

    La cuenta atras ha comenzado...Prest al zaude zapaturako? Esan andriai katia lotzeko bestela...te nos desmadras!!!

    By Blogger TANIA, at 5:04 p. m.  

  • Lehenengo komentarioa ustet ez zaizula iritsi.

    Prest al zaude zapaturako? Esan zure andriai katia lotzeko bestela...te nos vas a perder!!

    By Blogger TANIA, at 5:08 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home